Opsig dit abonnement
1 min læsning
- Gå til Fakturering.
- Find knappen Opsig abonnement ved din nuværende plan.
- Klik Bekræft opsigelse.
Hvad sker der
- Dit abonnement kører videre indtil slutningen af den periode, du allerede har betalt for — du beholder fuld adgang til da.
- Ved periodens slut går kontoen tilbage til den gratis Hobby-plan.
- Du bliver ikke opkrævet igen.
Fortryd
Ombestemmer du dig, kan du klikke Genoptag abonnement før periodens slut og beholde din plan, uden ekstra omkostning.
Dine nøgler og data bevares. Vil du fjerne alt, skal du i stedet slette din konto.
Var dette nyttigt?
